Vesić: Industrijski objekti postaju habovi

Izvor: B92, 14.Mar.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Industrijski objekti postaju "habovi"

Beograd -- Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je namera da se u narednom periodu pojedini stari industrijski objekti pretvore u neke vrste "habova".

U njima će start-ap firme dobijati besplatnu podršku kako bi se pojavili i što bolje plasirali na tržištu.

Vesić je, na otvaranju poslovnog foruma "Porodične firme - Stub razvoja ekonomije" u Beogradu, istakao da će to biti jedan od najvažnijih zadataka za naredni period i da se već razmišlja o nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lokacija.

Prema njegovim rečima, Grad Beograd i Vlada Srbije će to raditi u saradnji sa zainteresovanim fondovima.

U Beogradu se danas održava treći po redu Poslovni forum "Porodične firme - Stub razvoja ekonomije" na kome privrednici i stručnjaci iz Srbije i regiona pričaju o izazovima sa kojima se suočavaju porodične firme, kako se snalazi druga generacija porodičnih firmi, o ženama u porodičnom biznisu...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.