Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2024, 14:14

Vesić: Učinićemo sve da do leta uspostavimo sistem integrisane putarine sa Grčkom

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas, nakon susreta sa ministrom infrastrukture i transporta Grčke Hristosom Staikurasom u Beogradu, da će resorna ministarstva dve zemlje učiniti sve što je u njihovoj moći da do početka leta bude uspostavljen sistem integrisane putarine između Srbije i Grčke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vesić: Građevinska industrija Srbije nastavlja da raste

Izvor: B92, 10.Feb.2024

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da građevinska industrija Srbije nastavlja da raste...On je naglasio da je procena da je u 2023. ukupna vrenost izvedenih građevinskih radova u odnosu na godinu ranije porasla za 16,1 odsto u tekućim cenama...On je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.