Verujem da ovo nije kraj Južnog toka

Izvor: Beta, 02.Dec.2014, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verujem da ovo nije kraj Južnog toka

BEOGRAD, 2. decembra 2014. (Beta) - Ministarka gradjevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je u utorak da će se u petak obaviti razgovori unutar Vlade Srbije kako bi se videlo šta dalje učiniti po pitanju izgradnje gasovoda Južni tok i izrazila uverenje "da ovo nije kraj" tog projekta.

"Srbija je do sada uložila 30 miliona evra u izgradnju Južnog toka. Ja bih sačekala da vidim šta će biti konačna odluka, jer Evropska komisija ponovo zakazuje razgovore, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << što pokazuje da ona, kao i evropske komapanije, ima interes da se Južni tok izgradi", kazala je Mihajlović na konferenciji za novinare.

Ona je istakla da je energetski sistem Srbije stabilan, te da je Vlada učinila sve što je u njenoj moći da se gasovod izgradi.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.