Veliki dan za malo mesto u Srbiji: Gradi se aerodrom?

Izvor: B92, 14.Jul.2020, 18:28

Veliki dan za malo mesto u Srbiji: Gradi se aerodrom?

Gornji Milanovac -- Delegacija ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture razgovarala je sa predstavnicima opštine Gornji Milanovac o gradnji aerodroma na Galovićima.

Ministarka Zorana Mihajlović uputila je danas delegaciju ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Pranjane koja se sastala sa predsednikom opštine Gornji Milanovac Dejanom Кovačevićem.

Tema razgovora je aerodrom na Galovićima koji će se graditi na mestu gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio nekada Gorski aerodrom Draže Mihajlovića, piše Glas Zapadne Srbije.

Inače, gradnji aerodroma na Galovićima jedina prepreka može biti imovinsko - pravni odnosi. Parcela od 17 hektara bila je u vlasništvu pranjanske zadruge a onda je iz stečaja prodata privatnom licu.

U delegaciji je bio Zoran Ilić pomoćnik potpresednice Vlade RS, Jovanka Atanacković državni sekretar u Ministarstvu građevine i direktor preduzeća "Aerodromi Srbije" Mihajlo Zdravković.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.