Velika kupovina: Javno preduzeće nabavilo 257 vozila

Izvor: B92, 27.Maj.2019, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika kupovina: Javno preduzeće nabavilo 257 vozila

Beograd -- Novih 146 dostavnih vozila za prevoz tereta od danas su deo Poštine tehnološke flote.

Kako se navodi u saopštenju ovog javnog preduzeža, još 111 dostavnih vozila biti isporučeno u narednim danima.

Pošta Srbije nastavlja jačanje najveće i najrasprostranjenije nacionalne distributivne mreže, pouzdanosti i kvaliteta poštanskog servisa, istovremeno idući u susret ubrzanom razvoju e-trgovine i povećanju broja e-pošiljaka, navedeno je u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
V.D. direktorka Pošte Mira Petrović kazala je da će tehnološka vozila povećati sigurnost pošiljaka u transportu, kvalitet poštanskog servisa i zadovoljstvo korisnika, obezbedjujući istovremeno i bolje uslove rada zaposlenih.

U sve radne jedinice Pošte biće isporučeno 257 vozila tipa Fiat Doblo Cargo 1.3MTJ, a na usluzi korisnicima biće više od 1.700 vozila.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pošta nabavila 257 novih dostavnih vozila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2019

Novih 146 dostavnih vozila za prevoz tereta od danas su deo Poštine tehnološke flote, dok će još 111 dostavnih vozila biti isporučeno u narednim danima, saopšteno je iz tog javnog preduzeća...Pošta Srbije nastavlja jačanje najveće i najrasprostranjenije nacionalne distributivne mreže, pouzdanosti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.