Izvor: SEEbiz.eu, 10.Apr.2011, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veleposlanstvo SAD-a: Hrvatska napredovala u borbi protiv korupcije

ZAGREB - Hrvatska je vlada u protekle dvije godine poduzela znatne napore u borbi protiv korupcije i Sjedinjene Države to pozdravljaju, istaklo je američko veleposlanstvo u Zagrebu u priopćenju upućenom Hini, vezano uz vijest o godišnjem izvješću State Departmenta o stanju ljudskih prava.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kina: Očajno stanje ljudskih prava u SAD

Izvor: RTS, 11.Apr.2011, 14:37

Odgovor Kine na analizu Stejt departmenta o položaju ljudskih prava u svetu, su optužbe na račun Vašingtona da SAD teško krše građanska i političkih prava. Stanje u američkom društvu opisano kao noćna mora u kojoj divljaju kriminal i policijska tortura...Kina je optužila Sjedinjene Američke...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.