Izvor: FXLider.com, 03.Maj.2012, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večernja analiza za 3.5.2012

Na današnjem sastanku ECB-a koji se održava u Barseloni ne očekuje se da će doći do promene kamatne stope ali se sa pažnjom prati da li će se dati signali za buduće kvantitativno popuštnje, treću LTRO ili čam moguće smanjenje kamatne stope u budućnosti. U Evropi su danas održane umereno uspešne aukcije obveznica. PMI usluga u Velikoj Britaniji pao je na sa 55.3 na 53.3 dok su ekonomisti prognozirali takodje pad ali na 54.4.
Za detalje o događajima pogledajte naš ekonomski kalendar.

Nastavak na FXLider.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EUR/USD

Izvor: FXLider.com, 04.Maj.2012, 10:49

ECB je zadržala kamatne stope kao i što se očekivalo na rekordno niskih 1% na kome se nalaze od decembra prošle godine. Smanjenjem kamatne stope kao i sa 2 LTRO (dugoročne refinansirajuće operacije) koje su održane u decembru i februaru pokušano je da se smanje troškovi pozajmljivanja u...

Nastavak na FXLider.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.