Veće kvote za poljoprivrednike

Izvor: B92, Beta, 06.Maj.2009, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veće kvote za poljoprivrednike

Beograd -- Na sastanku predstavnika poljoprivrednih udruženja s premijerom Mirkom Cvetkovićem dogovoreno je da Ministarstvo finansija poveća kvote resornom ministarstvu.

Time će se obezbediti isplata svih zaostalih obaveza prema poljoprivrednicima, iz 2008, u što kraćem vremenskom roku, a ukupan preostali iznos budžeta namenjen poljoprivredi za ovu godinu biće isplaćen u toku proizvodne 2009.

Ministar poljoprivrede Saša Dragin izjavio je za B92 da su proizvođači zatražili da se subvencije za 2009. isplate u određenim rokovima da bi privrednicima ta sredstva došla u pravi čas, kao pomoć pri jesenjoj setvi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dogovor o subvencijama

Izvor: Radio 021, 06.Maj.2009

Na sastanku predstavnika poljoprivrednih udruženja s premijerom Mirkom Cvetkovićem dogovoreno je da Ministarstvo finansija poveća kvote resornom ministarstvu poljoprivrede.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.