Važno UPOZORENJE za građane Srbije! Ukoliko DO SUTRA ne platite OVO, kazne će biti OGROMNE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2017, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Važno UPOZORENJE za građane Srbije! Ukoliko DO SUTRA ne platite OVO, kazne će biti OGROMNE!

Obratite pažnju

Ponedeljak 15. maj je poslednji dan za plaćanje druge rate poreza na imovinu.

POSLOVNI KORISNICI MNOGO GORI OD PRIVATNIH: ​Svaki treći račun ne plaća se na vreme

Ukoliko vam rešenje nije stiglo, kako nadležni objašnjavaju, na uplatnici bi trebalo da bude iznos prošlogodišnje rate, a ukoliko se desi da na rešenju kasnije dobijete veći iznos, onda ćete ga platiti u roku od 15 dana.

Prema podacima sa terena, mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opštine još nisu poslale rešenja na kućne adrese, a postoje vesti da se negde očekuje povećanje poreza. Kada je prestonica u pitanju, negde još nisu stigla poreska rešenja, a oni koji su ih dobili mogli su da primete da im je rata nešto uvećana, za do 1.000 dinara za šire centralne zone.

Beogradski čelnici su najavili da možemo da očekujemo do 2 odsto veću poresku obavezu u odnosu na 2016. godinu. Onima koji ne plate na vreme zatezna kamata biće 14 odsto godišnje, a mogli bi biti i kažnjeni sa 5.000 dinara za svaki kvartal za koji nije plaćena rata poreza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.