Vasiljević: Sneg je dobrodošao opštini Nova Varoš, mi smo ga spremno dočekali

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2023, 09:38

Vasiljević: Sneg je dobrodošao opštini Nova Varoš, mi smo ga spremno dočekali

Na teritoriji opštine Nova Varoš tokom noći debljina snežnog pokrivača dostigla je visinu od 15 centimetara, a na nekim mestima i više.

Prema rečima prvog čoveka ove opštine Radosava Vasiljevića, stanje je redovno jer se sneg očekivao još krajem prošle godine.

Situacija je dobra. Sneg se očekivao pre Nove godine, ali je tek noćas pao. Putevi su prohodni, snabdevanje električnom energijom je neometano i mi smo ga dočekali spremni. Nama sneg i treba prvenstveno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog vode, rekao je Vasiljević za Tanjug i dodao da je sneg dobrodošao i novovaroškim školarcima.

On je naglasio da je dobro što je uopšte pao za vreme raspusta da se deca igraju, da uživaju u čistom vazduhu, a proradiće i skijalište Sidro".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.