VUČIĆ SAOPŠTIO REKORDNE PODATKE: Do 20. marta imamo milijardu i 172 miliona evra stranih investicija

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 22:59

VUČIĆ SAOPŠTIO REKORDNE PODATKE: Do 20. marta imamo milijardu i 172 miliona evra stranih investicija

Predsednik saopštio dobre vesti
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom gostovanja na TV Prva pričao i o stranim investicijama.
On je otkrio da do 20. marta mi imamo milijardu i 172 miliona evra stranih direktnih investicija, što je apsolutni rekord za našu zemlju.
- Imali smo skoro Kontinental iz Nemačke, Ling Long kineski, i američka investicija. To su bile najveće investicije u drugoj dekadi marta. Nećemo da nas uvlače u sukobe, to nećemo. Hoćemo mir! Ali da nas ponižavate, to nećemo da prihvatimo - poručuje predsednik....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Do 20. marta imamo milijardu i 172 miliona evra stranih investicija! Istakao tri najveće investicije u martu

Izvor: Blic, 23.Mar.2024, 10:07

Aleksandar Vučić u gostovanju na TV Prva izjavio je da smo ove godine do 20. marta imali rekordan priliv stranih direktnih investicija u vrednosti od 1,172 milijarde evra i istakao da Srbija iako neki hoće da je uvuku u sukobe - neće ratove već mir.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.