VUČIĆ POSETIO GOŠU: Pokušaćemo da rešimo problem

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2017, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ POSETIO "GOŠU": Pokušaćemo da rešimo problem

Sa Vučićem u Goši su i ministri Goran Knežević i Aleksandar Vulin

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas popodne u Smederevskoj Palanci sa radnicima fabrike "Goša", odazivajući se njihovom pozivu da pomogne u rešavanju njihovih problema.

Vučić je zahvalio radnicima što nisu želeli da zloupotrebljavaju političku situaciju i što su, kako je primetio, imali fer pristup.

On je najavio da će Vlada Srbije pokušati, u skladu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zakonom, da reši situaciju u "Goši", ali je dodao da su im ruke "prilično vezane".

.

Radnici "Goše" pozvali su ranije danas Vučića, u otvorenom pismu, da, zbog izuzetno teške situacije u toj fabrici šinskih vozila, dođe u Smederevsku Palanku i pomogne u razrešenju problema.

Oni su već nekoliko dana u štrajku zbog neisplaćenih zarada i neuplaćenih doprinosa za socijalno osiguranje, mole premijera da se lično zauzme i razreši tešku situaciju u fabrici.

"Goša" je privatizovana 2007. godine, ali je kupac, slovački biznismen, posle 10 godina prodao fabriku.

Nije poznato ko je novi kupac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.