VUČIĆ NAJAVIO! STIŽE NOVA FINANSIJSKA POMOĆ: Vlasnici restorana, turističkih agencija i hotela mogu da odahnu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 23:47

VUČIĆ NAJAVIO! STIŽE NOVA FINANSIJSKA POMOĆ: Vlasnici restorana, turističkih agencija i hotela mogu da odahnu

Važno obaveštenje za sve vlasnike ugostiteljskih objekata, turističkih agencija i hotela

Ovo će biti brza isplata za 72.500 ljudi - najavio je večeras na RTS-u predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- To je važna mera koju donosimo koliko sutra, a isplata će biti u narednih 10 dana - rekao je on pa dodao:

- Mi ćemo i 17. i 18. decembra svim penzionerima u Srbiji isplatiti 5.000 dinara jednokratne pomoći. Od 1. januara penzije će biti uvećane. Znam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da velikom broju penzionera ta pomoć znači, za oko 800.000 penzionera biće veoma korisno.

Vučić je govorio i o novim mera koje je usvojila Vlada Srbije.

- Vlada je bila neposlušna, a predsednik je kriv jer se ugostiteljski objekti ne zatvaraju u 17 sati, kako je tražio medicinski deo Kriznog štaba, već u 18 sati. Svi članovi Kriznog štaba rade fantastičan posao, a ništa od toga nemaju osim napada onih koji ne mogu da odu do kafića kad požele. U našoj zemlji od početka korona krize nemate nestašiću nijedne vrste robe, nikada niste videli prazne rafove. Na dnevnom nivou Srbija plaća između 735.000 i 760.000 evra. U bolnicama nema nestašice nijednog leka. O pacijentima brinu fantastični lekari i medicinske sestre. Jesmo li uvek fer prema svojoj državi? Mi smo najbolji u Evropi i dalje po pitanju ekonomskog rasta. Izdržaćemo za vikend, možda to i bude poslednji vikend kada će se primenjivati ove mere - objašnjava Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.