VUČIĆ DONOSI SJAJNE VESTI ZA BRAČNE PAROVE U SRBIJI: Otkriveno koliko će država pomoći mladima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ DONOSI SJAJNE VESTI ZA BRAČNE PAROVE U SRBIJI: Otkriveno koliko će država pomoći mladima!

Predsednik Srbije najavio je gostujući u ''Ćirilici'' na TV Hepi da će Srbija doneti Nacionalni investicioni plan kako bi se pomoglo mladim bračnim parovima u Srbiji.

- U nacionalnom investicionom planu posebno ćemo da se bavimo natalitetom i mladim bračnim parovima. Želim posebno da se posvetim mladim ljudima koji ne vide perspektivu ovde. U prvoj fazi za 30 hiljada bračnih parova planiramo da ponudimo apartmane na nekim dobrim lokacijama, i u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Subotici, Kruševcu, svim gradovima Srbije. Reći ćemo: Evo, 400 evra je kvadrat, mi ćemo da pomognemo sa delom tog kredita, a vi platite ostalo - rekao je Vučić uz napomenu da nas tek očekuje povećanje plata i penzija - naveo je šef države.

Kada je reč o ostalim ekonomskim parametrima, Vučić je otkrio da će "naše medicinske sestre i zubni tehničari" imati 37 odsto veću platu od pre smanjenja.

- To vam pokazuje kada sistem uredite da možete da napravite čudo. Te rezultate ne možete da izbrišete. To radim zbog domaćice u Babušnici i domaćina u Ljuboviji i Bajinoj Bašti - ponosno je objavio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.