VOZ OD BEOGRADA DO ZLATIBORA: Od sada do najpoznatijeg turističkog centra u Srbiji možete i ovako

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 16:38

VOZ OD BEOGRADA DO ZLATIBORA: Od sada do najpoznatijeg turističkog centra u Srbiji možete i ovako

Kopanija "Srbija voz" je najavila direktnu liniju do velikog turističkog centra

"Srbija voz" saopštio je da se od 13. juna uvodi direktan voz sa stanice Beograd centar do stanice Zlatibor i sa stanice Zlatibor do stanice Beograd centar, što bi značilo da putnici mogu kupiti karte već i danas.

Voz iz Beograda će polaziti svake nedelje u 5.52 časova, a voz iz Zlatibora u 16.54 časova, dok će subotom i državnim praznikom voz saobraćati po važećem redu vožnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do stanice Užice. Pored ovog direktnog voza i vozovi koji iz stanice Beograd centra saobraćaju do stanice Prijepolje teretna u 12.40 i 15.38 časova, kao i iz stanice Prijepolje teretna do stanice Beograd centar u 3.30, 6.45 i 11.50 časova, staju i u stanici Zlatibor.

Cena vozne karte 2. razreda na relaciji Beograd centar- Zlatibor u jednom smeru iznosi 897 dinara, a kupovinom povratne vozne karte putnici ostvaruju popust od 20 odsto.

"Srbija voz" predlaže putnicima da čuvaju svoje vozne karte kako bi ostvarili popuste u ugostiteljsko-turističkim objektima na teritorije Srbije, u sklopu akcije "Kupi kartu i ostvari popust", rečeno je za Biznis.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.