VLASNICI KAFIĆA POČELI DA NAPLAĆUJU I... SEDENJE NA SUNCU! Građani ogorčeni ovakvom pohlepom nekih ugostitelja

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 20:17

VLASNICI KAFIĆA POČELI DA NAPLAĆUJU I... SEDENJE NA SUNCU! Građani ogorčeni ovakvom pohlepom nekih ugostitelja

Mnogi smatraju da je u pitanju vrhunac nepoštovanja gostiju.
Istorijski značajno mesto, ujedno turistička atrakcija, grad Sevilja dospeo je na naslovne stranice raznih medija u Evropi zbog neverovatne i pomalo bizarne odluke vlasnika pojedinih restorana, koji su rešili da turistima naplaćuju posebnu naknadu za sedenje - na suncu!
Ova odluka izazvala je burne reakcije kod posetilaca ovog grada, ali i kod mnogih meštana koji su ogorčeni pred gramzivošću "ugostitelja".
Sunčana Andaluzija uživa u velikom broju turista i turista tokom cele godine, a tamo dolazi i veliki broj Španaca iz drugih regiona zemlje. Međutim, talas kritika i nerazumevanja se sliva na restorane u gradu Sevilji....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

AU, da li je moguće?! Vlasik restorana naplaćuje i SEDENJE NA SUNCU, gosti ostali bez teksta nakon ove šokantne odluke

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024

Odluka pojedinih ugostitelja razbesnela je ne samo turiste, nego i lokalno stanovništvo, koje smatra da je naplaćivanje sedenja na suncu vrhunac nepoštovanja gostiju..Istorijski značajno mesto, ujedno turistička atrakcija, grad Sevilja dospeo je na naslovne stranice raznih medija u Evropi zbog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.