Izvor: Danas, 01.Okt.2022, 17:48

VIDEO „Dragan J. Vučićević ne može da donese slobodu ženama“: Jelena Riznić (Ženska solidarnost) nakon protesta ispred Informera

Aktivistkinja "Ženske solidarnosti", organizacije koja je inicirala protest ispred redakcije režimskog tabloida "Informer", Jelena Riznić poručila je za Danas nakon protesta da Dragan J. Vučićević, urednik i vlasnik ovog lista, sigurno ne može da izbori slobodu za žene, osvrčući se na narativ "Informera" da je intervju koji je naišao na široku osudu javnosti sa osuđenim silovateljem Igorom Miloševićem zapravo bio na dobrobit građana, jer je ovaj silovatelj priveden nakon prijave "Informera".

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.