Izvor: Blic, 18.Jul.2018, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VERENICI IZ SRBIJE ZAJEDNO RADILI U HOTELU Automobil smrti koji je pregazio mladi par vozila devojka

Miloš Vukomanović (25) iz Srbije nastradao je sinoć u Bečićima kada je na njega i njegovu verenicu Snežanu Rudinac (24) iz Kraljeva naleteo automobil kojim je upravljala dvadesettrogodišnja devojka E. A. Ona je odmah uhapšena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BULEVAR SMRTI I STRAHA NA CG PRIMORJU! Građani besni zbog puta na kom je poginuo Miloš iz Srbije! NIŠTA SE NE VIDI NOĆU, OGRADE SU POLOMLJENE! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Kurir, 18.Jul.2018

Miloš Vukomanović (25) iz Srbije nastradao je sinoć u Bečićima kada je na njega i njegovu verenicu Snežanu Rudinac (24), takođe iz Srbije, dok su prelazili bulevar naleteo automobil budvanskih registarskih oznaka.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.