VELIKODUŠNO IZ BAJINE BAŠTE: Čovek velikog srca POKLANJA seosko domaćinstvo i TRAKOTR, potrebna je samo VOLJA pojedinca

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 18:28

VELIKODUŠNO IZ BAJINE BAŠTE: Čovek velikog srca POKLANJA seosko domaćinstvo i TRAKOTR, potrebna je samo VOLJA pojedinca

Mnogi su pohvalili inicijativu domaćina, ali ima i onih kojima se ponuda ne dopada.

Jedan Dimitrije iz Bajine Bašte objavio je oglas u kom nudi seosko domaćinstvo na korišćenje sa 5 hektara zemlje, šljivikom, dve kuće, pomoćnim objektima i štalama. Oglas je objavljen za porodice koje ,,žele da odu iz betona i da se bore".

- Na korišćenje porodici koja bi tu stanovala i želela da obrađuje zemlju - napisao je i dodao da je spreman i da podrži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otvaranje poljoprivrednog gazdinstva.

- Ima 3 hetara šljivika, bašte su ograđene, pogodno za držanje subvencionisanih grla svinja itd. Takođe postoji i parče zemlje od 70 ari koje je pogodno za sadnju maline i kupine. Domaćinstvo se nalazi u Kostojevicima opština Bajina Bašta - stoji u objavi.

Imanje poseduje vodu i struju, a vlasnik bi dao i svoj traktor po potrebi, za početak.

I dok su mnogi pohvalili njegovu inicijativu, ima i onih koji smatraju da najveću korist u ovome upravo ima domaćin.

- Našao radnike uz ponudu smeštaja. Ne znam kako to ne kapiraju svi koji mu napišu svaka čast - stoji u jednom od komentara.

Autor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.