VELIKO INTERESOVANJE ZA ODMOR U NAŠOJ ZEMLJI: Kinezi uvrstili Srbiju među najpopularnije turističke destinacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 23:01

VELIKO INTERESOVANJE ZA ODMOR U NAŠOJ ZEMLJI: Kinezi uvrstili Srbiju među najpopularnije turističke destinacije

Srbija je prema oceni kineskog turističkog magazina "Vitrip" jedna od najpopularnijih prekomorskih destinacija, saopštila je Turistička organizacija Srbije.

Priznanje po kome se naša zemlja preporučuje putnicima koje interesuju sadržaji iz kulture, kao i uživanje u životu, dodeljeno je ove nedelje na zvaničnoj ceremoniji u Kini pred nekoliko stotina učesnika iz sveta turizma.

Srbija se na taj način našla u društvu Tajlanda, Fidžija, Tahitija, Filipina, Turske, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Malezije, Japana...

Sve te destinacije, prema oceni ovog prestižnog magazina, potvrđuju geslo "Vitripa" da putovanja čine svet drugačijim.

Ovakva priznanja nagoveštaj su da će Srbija, po završetku krize izazvane virusom kovid 19, ponovo moći da računa na veliko interesovanje turista iz Kine.

Srbija je i pre pojave korona virusa bila među 10 najtraženijih destinacija kod turista sa ovog, za Srbiju, izuzetno značajnog tržišta.

To se, između ostalog, pokazalo i u broju kineskih turista koji su pre pandemije bili prvi po broju dolazaka, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.