VELIKA ŠANSA ZA AGRAR: Naši poljoprivrednici na raspolaganju će imati MILIONE DOLARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 17:05

VELIKA ŠANSA ZA AGRAR: Naši poljoprivrednici na raspolaganju će imati MILIONE DOLARA

Sjajna vest stiže za agrar već početkom sledeće godine

Urednik ekonomskog magazina Agrobiznis Goran Ðaković najavio je danas da će poljoprivrednici u Srbiji sledeće godine dobiti bespovratna sredstva Svetske banke u iznosu od 50 miliona dolara.

- Najbolja vest za poljoprivrednike biće naredna godina. To će biti jedna od godina kada ćemo imati najviše sredstava za investicije u poljoprivredi na raspolaganju jer nam između ostalog dolazi 50 miliona dolara Svetske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << banke - rekao je Ðaković.

Kako je dodao, taj projekat treba da počne na proleće.

- Poljoprivrednici će avansno dobijati novac: 50 odsto od investicije dobiće avansno bespovratno, 40 odsto će finansirati banka a 10 posto će biti njihovo učešće - objasnio je Ðaković.

Nikad, istakao je, nije bilo moguće dobiti povoljnije uslove sem kad se radi o mladim poljoprivrednim proizvođačima koji avansno dobiju 70 odsto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.