Uzmi račun i pobedi: Duplo veći fond za nagrade

Izvor: Mondo, 14.Feb.2018, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Uzmi račun i pobedi": Duplo veći fond za nagrade

Vlada Srbije utvrdila je pravila nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018 - prvi krug" u kojoj će nagradni fond biti 117,3 miliona dinara, rekao je ministar za rad Zoran Đorđević.

On je na konferenciji za novinare rekao da će biti održana dva ciklusa ngradne igre, u martu i u aprilu i da je nagradni fond duplo veći nege prošle godine.

Najavio je da će u prvom ciklusu, pored robnih nagrada, biti podeljeno i pet stanova i 50 automobila, a u drugom šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stanova i 50 automobila.

"Cilj ove nagradne igre je efikasnija naplata poreza kao i da građani shvate koje su njihove koristi, kao i koristi za državu, od bolje naplate poreza", istakao je Đorđević.

Slanje fiskalnih računa i slipova (potvrda o plaćanju karticama) za tu nagradnu igru počelo 1. februara i do sada je stiglo 139.130 koverti.

"Uzmi račun i pobedi": A od Vlade Srbije 100 kola

U prvom krugu koji traje od 3. do 31. mrata biće četiri izvlačenja nagrada: 3, 10, 17. i 24. marta.

Pravo učešća u nagradnoj igri "Uzmi računi pobedi" imaju punoletni građani s prebivalištem ili boravištem u Srbiji. Oni treba da pošalju 10 računa ili slipova otkucanih od 1. januara ove godine u iznosu od po bar 100 dinara.

Slipovi i računi se šalju odvojeno, a ove godine kovertu građani slobodno biraju, ali mogu da koriste i onu koja je prošle godine namenski bila urađena za tu igru.

Koverte se šalju neadresirane sa napomenom "Uzmi račun i pobedi 2018", a poštarina je besplatna.

Kao i prošle, i ove godine biće organizovano i takmičenje opština i gradova u prikupljanju najvećeg broja računa.

U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", koju organizuje Vlada Srbije u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj i kompanijama okupljenim u Savez za fer konkurenciju, prošle godine učestvovalo je 40 odsto građana Srbije koji su poslali više od 85 miliona računa.

"Uzmi račun i pobedi" kreće, OVO su pravila

"Uzmi račun i pobedi": Već stigla 31.000 koverta

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Fond za prvi krug Nagradne igre uzmi račun i pobedi 117,3 miliona dinara

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Feb.2018

Vlada Srbije danas je utvrdila pravila nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018 - prvi krug" u kojoj će nagradni fond biti 117,3 miliona dinara, rekao je ministar za rad Zoran Đorđević...On je na konferenciji za novinare rekao da će biti održana dva ciklusa ngradne igre, u martu i u aprilu i da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.