Usvojen budžet opštine Petrovo od 2,3 miliona KM

Izvor: Capital.ba, 26.Dec.2014, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojen budžet opštine Petrovo od 2,3 miliona KM

PETROVO, Odbornici Skupštine opštine Petrovo usvojili su danas budžet opštine za 2015. godinu u iznosu od 2.322.690 KM, što je za 2,97 odsto manje u odnosu na planirani budžet ove godine. Nijedan od sedam amandamana koje je predložio opozicioni SNSD nije prihvaćen. SNSD je predložio povećanje izdvajanja Domu zdravlja „Ozren“ Petrovo, sredstava za liječenje penzionera, podsticaj zapošljavanja, povećanje sredstava Boračkoj organizaciji Republike Srpske, izgradnju ulične rasvjete, >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << pomoć osnovnim školama i povećanje sredstava Crvenom krstu. Obornici su usvojili Izvještaj o poslovanju lokalnog Doma zdravlja do 30. juna. Zaključeno je da radnici i rukovodstvo Doma zdravlja u Petrovu nisu preduzeli blagovremene mjere u zaštiti imovine ove javne zdravstvene ustanove u avgustu kada je dio opštine zahvatilo olujno nevrijeme praćeno gradom, zbog čega je objekat Doma zdravlja značajno oštećen. SNSD je zatražio od načelnika opštine Petrovo Ozrena Petkovića da podnese izvještaj o radu. Odbornik SNSD-a Vukadin Blagojević rekao je da je podnošenje izvještaja o radu „načelnikova zakonska obaveza koju on stalno izbjegava“.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Petrovo dobilo budžet

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Dec.2014

PETROVO - Odbornici Skupštine opštine Petrovo usvojili su danas budžet opštine za 2015. godinu u iznosu od 2.322.690 KM, što je za 2,97 odsto manje u odnosu na planirani budžet ove godine...Nijedan od sedam amandamana koje je predložio opozicioni SNSD nije prihvaćen...SNSD je predložio povećanje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.