Usvojen amandman za povraćaj PDV-a na bebi opremu

Izvor: NaDlanu.com, 29.Mar.2012, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojen amandman za povraćaj PDV-a na bebi opremu

BEOGRAD, 29. marta 2012. (Beta) - Vlada Srbije usvojila je u četvrtak amandman na Zakon o porezu na dodatu vrednost kojim će se omogućiti povraćaj poreza na opremu i hranu za bebe.

BEOGRAD, 29. marta 2012. (Beta) - Vlada Srbije usvojila je u četvrtak amandman na Zakon o porezu na dodatu vrednost kojim će se omogućiti povraćaj poreza na opremu i hranu za bebe.Kako je izjavio državni sekretar Ministarastva finansija Dušan Nikezić, smanjenje PDV-a odnosi se na proizvode medju kojima su mleko, mleko u prahu, stolice za hranjenje, sigurnosne stolice za automobile, kašice, bebi hrana i kolica.Nikezić je kazao da je amandman usvojen na inicijativu predsednika Srbije Borisa Tadića."Verujem da će ova mera dovesti do smanjenja troškova roditeljima i da je to najbolji način da im se pomogne", kazao je on.Porez na dodatu vrednost za bebi hranu i opremu je 18 odsto.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMANDMAN VRAĆA PDV NA BEBI OPREMU

Izvor: Kurir, 29.Mar.2012

Smanjenje PDV odnosi se na proizvode među kojima su mleko, mleko u prahu, stolice za hranjenje, auto-sedišta, kašice, bebi hrana i kolica..BEOGRAD - Vlada Srbije usvojila je amandman na Zakon o porezu na dodatu vrednost (PDV) kojim će se omogućiti povraćaj poreza na opremu i hranu za bebe...Kako...

Nastavak na Kurir...

Povrat PDV-a na opremu za bebe

Izvor: Capital.ba, 29.Mar.2012

BEOGRAD, Vlada Srbije usvojila je amandman na Zakon o porezu na dodatu vrijednost /PDV/, kojim će se omogućiti povrat poreza na opremu i hranu za bebe. Državni sekretar u Ministarstvu ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.