Uspešno poslovanje Grave osiguranja

Izvor: Blic, 24.Mar.2011, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešno poslovanje "Grave" osiguranja

Prihodi od premije “Grave” osiguranja u Srbiji iznosili su prošle godine 1, 95 milijardi dinara, a bilansna suma više od devet milijardi dinara.

"Grave” je prošle godine ostvario neto dobit od 299 miliona dinara što je za 57 odsto više u odnosu na 2009. godinu, izjavio je Kristof Cetl, predsednik upravnog odbora "Grave” osiguranja na predstavljanju poslovnih rezulatata ove kompanije.

U strukturi ulaganja ove osiguravajuće kuće na kraju februara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << državne hartije od vrednosti činile su 83 odsto, depoziti 12,5 a akcije nešto manje od 1,5 odsto ukupnih ulaganja. Ostatak novca uložen je u nekretnine.

Osnovni kapital ove kuće u Srbiji prošle godine je iznosio 700 miliona dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.