Uskoro počinje novi ciklus nagradne igre Uzmi račun i pobedi

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 15:55

Uskoro počinje novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Vlada Srbije je donela odluku o organizovanju novog godišnjeg ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i u 2024. godini.

Zbog izuzetno velikog interesovanja građana i rezultata nagradne igre Uzmi račun i pobedi, koja je prošle godine prvi put organizovana u elektronskom formatu, Vlada Srbije je donela odluku o organizovanju novog godišnjeg ciklusa i u 2024. godini.

Prošle godine je više od milion građana otvorilo naloge i poslalo neverovatnih 285.798.140 fiskalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << računa.

Kako saznaju "Novosti", očekuje se da prvi krug nagradne igre počne krajem aprila ili u prvoj polovini maja. Izvlačenja će i ovog puta biti emitovana uživo na prvom programu Radio-televiziji Srbije.

Nagrade za najsrećnije građane i ovaj put biće stanovi u Beogradu, a biće dodeljena po dva stana u svakoj emisiji, odnosno 10 stanova u ovom krugu nagradne igre.

"Nagradna igra će se odvijati putem aplikacije Uzmi račun i pobedi, kao i prošlog puta. S obzirom na to da su zbog zaštite podataka o ličnosti svi nalozi i uneti računi iz prethodnog ciklusa obrisani, građani će, da bi učestvovali, morati da otvore nove naloge. U ovom trenutku mogu da proveravaju validnost računa, ali ne i da ih unose u aplikaciju, jer nagradna igra još uvek nije počela. Svakako preporučujemo građanima da uzimaju i čuvaju fiskalne račune, a spremamo i neke novine, o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni", rečeno je u Ministarstvu finansija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Evo kada počinje nova sezona “Uzmi račun i pobedi”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Mar.2024

SRBIJA – Veliko interesovanje građana i nesumnjivi uspeh nagradne igre sa „skupljanjem“ odsečaka fiskalnih računa, odnosno sada već samo unošenjem u aplikaciju njihovih kodova, ponukalo je Vladu Srbije da ovu akciju nastavi i u 2024. godini. Odluka o tome je već doneta i ponovo će bar...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.