Uskoro komercijalni ugovor za deonicu Novi Beograd-Surčin

Izvor: RTS, 14.Maj.2019, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro komercijalni ugovor za deonicu Novi Beograd-Surčin

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i generalni direktor kompanije "Čajna roud end bridž korporejšen" Du Fej razgovarali su o tekućim i planiranim projektima koje ta kompanija realizuje u Srbiji, a kineski partner je najavio potpisivanje komercijalnog ugovora za deonicu Novi Beograd-Surčin u najskorijem roku.
"Hvala na ozbiljnosti i odgovornosti sa kojom kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << CRBC pristupa svim projektima u Srbiji i očekujemo da tako bude i na projektima koje planiramo da realizujemo u narednom periodu", rekla je Zorana Mihajlović.

"Za nas su svi projekti za koje smo u poslednjih nekoliko meseci potpisali sporazume sa kompanijom CRBC veoma važni, i deonice Novi Beograd - Surčin i Požega-Boljare na Koridoru 11, kao i rekonstrukcija pruge Beograd-Niš-Preševo", istakla je ministarka. 
Generalni direktor CRBC, Du Fej, informisao je potpredsednicu Vlade da će radovi na deonici Surčin-Obrenovac na Koridoru 11 biti završeni do kraja godine, kao i da je sve spremno za obeležavanje početka radova na deonici istog auto-puta od Preljine do Požege.
On je rekao da je CRBC spreman da u najkraćem roku potpiše komercijalni ugovor za deonicu Novi Beograd - Surčin, kao i da bi do kraja godine mogli biti pripremljeni tehnička dokumentacija i komercijalni ugovor za rekonstrukciju pruge Beograd-Niš-Preševo.
Na sastanku je bilo reči i o projektima izgradnje poslednje deonice Koridora 11 od Požege do Boljara i Fruškogorskog koridora, odnosno brze saobraćajnice Novi Sad - Ruma, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uskoro komercijalni ugovor: Kinezi grade auto-put od Novog Beograda do Surčina

Izvor: B92, 14.Maj.2019

Beograd -- U najskorijem roku sklopiće se komercijalni sporazum za deonicu auto-puta Novi Beograd – Surčin...Ovo su najavili predstavnici kineske kompanije "Čajna roud end bridž korporejšen"...Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović primila je generalnog direktora...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.