Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2023, 09:19

Upozorenje NBS: Prihvatanje ponuda od neovlašćenih lica za proizvodnju zamenskih platnih kartica vrlo rizično

Narodna banka Srbije (NBS) je, povodom ponuda za izradu platne kartice na metalnoj podlozi i sa drugačijim dizajnom, danas upozorila korisnike platnih kartica izdatih u Srbiji da ih ne dostavljaju trećim licima, niti da postojeće zamenjuju novom karticom sa izmenjenim dizajnom i novim materijalom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBS upozorila na neovlašćenu proizvodnju zamenskih platnih kartica

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Apr.2023

Narodna banka Srbije (NBS) upozorila je danas korisnike platnih kartica izdatih u Srbiji, nakon što se na internetu pojavila ponuda za neovlašćenu proizvodnju zamenskih platnih kartica, da ih ne dostavljaju trećim licima niti da postojeće zamenjuju novom karticom sa izmenjenim dizajnom i novim materijalom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.