Upomoć! Ukrali su mi - celu kuću

Izvor: B92, 18.Dec.2018, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upomoć! Ukrali su mi - celu kuću

Nesvakidašnju prijavu primili su koprivnički policajci u nedelju.

Vlasnik imanja u Gupčevoj ulici u Peterancu nedaleko od Koprivnice prijavio je kako mu je nestala kuća, piše Podravski.hr.

Zaista, lepa montažna kućica koja je bila u izgradnji, ali gotovo dovršena, rasformirana je gotovo do temelja. Od nje je ostalo malo toga. Lopovi su, prema navodima vlasnika, između 5. i 16. decembra odvojili i odneli ceo krov sa crepom, delove zidova izgrađene od drvene građe. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Šteta se procenjuje na desetak hiljada kuna.

Zanimljivo je i kako susedi nisu shvatili o čemu je reč. Niko ništa nije video.

Po Peterancu među meštanima kruži priča kako je zemljište od prvih vlasnika koji su izgradili kućicu kupio jedan preduzetnik koji se navodno posvađao ili ostao dužan svom partneru i pretpostavljaju da mu je ovaj zbog duga rastavio i odvezao kuću. No, ta seoska razmišljanja i ogovaranja koja možda nemaju ni veze s istinom tek proveravaju policajci.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.