Unija Roma sakuplja pomoć za socijalno ugrožene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2017, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unija Roma sakuplja pomoć za socijalno ugrožene

Unija Roma Srbije započela je veliku humanitarnu akciju prikupljanja garderobe i obuće za socijalno ugrožene kategorije, a želja im je da na taj način pomognu onima kojima je pomoć neophodna.

Ovo je samo jedna u nizu humanitarnih akcija koje će Unija Roma Srbije sprovoditi u okviru svoga delovanja, navedeno je u saopštenju te partije, koja se, kako navode, zalaže za socijalnu pravdu i jednakost.

U akciju su se uključili svi opštinski odbori stranke, a Unija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je u saopštenju pozvala građane koji su u mogućnosti da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji da do utorka, 4. jula, pomoć u vidu garderobe i obuće donesu u prostorije partije u Beogradu, odakle će ona korisnicima biti raspodeljena nakon 6. jula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.