Unakrsna provera imovine od aprila

Izvor: Mondo, 10.Feb.2013, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unakrsna provera imovine od aprila

Unakrsna provera imovine od aprila Unakrsna provera imovine vrednije od 35 miliona dinara počinje 1. aprila, a krajnji rok za dostavljanje podataka o stanju imovine od strane građana je 31. mart.

Novi direktor Poreske uprave Srbije Ivan Simič, koji je na tu funkciju stupio februara ove godine, je danas na konferenciji za novinare rekao da je u Poresku upravu do sada stiglo devet poreskih prijava imovine vrednije od 35 miliona dinara, uključujući i njegovu.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << podvukao da je unakrsna provera samo jedan od oblika terenske kontrole i da po tom pitanju ne očekuje neke velike probleme, "predmet su velike kuće, zgrade, automobili i sve se to vidi".

Unakrsna provera imovine će kada otpočne trajati stalno, istakao je Simič.

U informativnoj poreskoj prijavi do kraja marta dostavljaju se podaci i o imovini povezanih lica, odnosno supružnika, roditelja, dece, usvojenika i usvojioca a poreska prijava se odnosi na stanje imovine 1. januara 2013.

(Tanjug Foto Tanjug Nenad Milošević)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Unakrsna provera imovine od aprila

Izvor: Banke.Online.rs, 11.Feb.2013, 10:35

Unakrsna provera imovine vrednije od 35 miliona dinara počinje 1. aprila, a krajnji rok za dostavljanje podataka o stanju imovine građana je 31. mart.

Nastavak na Banke.Online.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.