Umereni rast cene nafte tokom azijskog trgovanja

Izvor: GdeInvestirati.com, 25.Feb.2015, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umereni rast cene nafte tokom azijskog trgovanja

Cena sirove nafte je umereno porasla tokom azijskog trgovanja uprkos izveštaju koji je sinoć objavio Američki institut za naftu a koji je pokazao dalji rast zaliha i to od 8.9 miliiona barela.

U toku današnjeg popodneva biće objavljen i vladin izveštaj o zalihama u SAD-u tokom prethodne nedelje. Tokom azijskog trgovanja cena ovog energenta pala je 0.17%.

Na jednočasovnom grafikonu MACD je ušao u zonu prekomerne prodaje dok se RSI ne pokazuje jasno trend.Cena >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << se kreće izmedju srednje i donje Bolindžer trake tako da je moguć pad cene.Naša preporuka bila bi prodajna pozicija.

Primarni otpor : 55.50

Primarna podrška : 47.50

Naše viđenje: Prodajna pozicija sa ulaskom na 49.40 sa prvom metom na 49.20 i drugom na 49.00.

Alternativni scenario: koliko se cena popne iznad 49.50 onda je moguć rast na 49.90

Komentar: MACD je ušao u zonu prekomerne prodaje dok se RSI ne pokazuje jasno trend. Cena se kreće izmedju srednje i donje Bolindžer trake tako da je moguć pad cene.

Trend: Oscilovanje na kraći rok, bočno kretanje na duži rok.

izvor: FXlider.com

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.