Ulazak u Srbiju od sutra bez testa na koronavirus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2020, 08:27

Ulazak u Srbiju od sutra bez testa na koronavirus

Za ulazak u Srbiju od sutra 22. maja više nije potrebno imati negativan test na koronavirus niti posebnu dozvolu za domaće i strane državljane, odlučila je Vlada Srbije.

Na današnjoj sednici odlučeno je da više ne postoji ni mera upućivanja u samoizolaciju pri dolasku u Srbiju, prenose mediji.

Krizni štab je to preporučio Vladi Srbije pre dva dana, a na osnovu analize trenutne epidemiološke situacije.

Svim osobama koje ulaze na teritoriju Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biće uručivana zdravstvena upozorenja u kojima se navodi da ulaze na teritoriju na kojoj virus još uvek cirkuliše, kao i načini prevencije infekcije.

Premijerka Srbije Ana Brnabić je najavljujući današnju sednicu Vlade, rekla je da odluka Vlade neće biti politički motivisana već da će biti doneta na osnovu stava struke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLETEO PRVI KOMERCIJALNI LET Mihajlović: Danas odluka da više ne bude obaveznih PCR testova, niti izolacije

Izvor: Blic, 21.Maj.2020

Generalni direktori Er Srbije i aerodroma Nikola Tesla, Dankan Nejsmit i Fransoa Berizo, kao i potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ispratili su jutros putnike na prvom komercijalnom letu za Cirih. Posle dvomesečne pauze izazvane pandemijom,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.