Ukrao 800 m puta, izrezao, pa prodao beton za 640 €

Izvor: B92, 07.Feb.2018, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrao 800 m puta, izrezao, pa prodao beton za 640 €

Jedan lopov u Kini ukrao je oko 800 metara betonskog puta i prodao ih fabrici građevinskog materijala za 5.000 juana, što je oko 640 evra.

Lopov nije, međutim, imao sreće jer su stanovnici sela Sankeshu u pokrajini Jiangsu na istoku prijavili nestanak puta policiji, prenosi Indeks.

Seljani su prvo mislili da se put obnavlja, ali policija je uskoro utvrdila pravo stanje stvari.

Muškarac je unajmio građevinsku mašinu kojom je izrezao 800 metara puta i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << blokove utovario na kamione koje je dovezao pred fabriku, a ona ih otkupila.

"Pa tim putem više niko nije vozio. Zbog čega onda ne uzeti betonske blokove i nešto zaraditi", iskreno se zapitao počinilac u izjavi policiji.

Ukupno je preprodao 500 tona betona.

Kineski korisnici interneta masovno su komentarisali njegov čin. "Siromaštvo ljude čini kreativnima", napisao je jedan, a drugi sugerisao da bi "najprimerenija kazna za počinioca bila da mora sam da popravi uništeni put".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) OVO JOŠ NIKOM NIJE POŠLO ZA RUKOM: Ukrao skoro kilometar puta, pa ga preprodao za 640 evra!

Izvor: Kurir, 07.Feb.2018

Nesvakidašnja krađa dogodila se u Kini, kada je domišljati lopov ukrao oko 800 metara betonskog puta i prodao ih firmi građevinskog materijala za 5.000 juana, što je oko 640 evra.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.