Izvor: Economy.rs, 13.Nov.2013, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen predsednik Hrvatske gospodarske komore, Nadan Vidošević

Policija je u utorak ujutro uhapsila Nadana Vidoševića, predsednika Hrvatske gospodarske komore, pod sumnjom za zloupotrebu položaja i ovlašćenja, odnosno u sklopu afere izvlačenja 32 miliona HRK (više od 4,2 miliona evra) iz HGK-a, neslužbeno je potvrđeno Al Jazeeri iz izvora bliskog istrazi.

Nastavak na Economy.rs...






Povezane vesti

Istragu protiv Vidoševića preuzeo USKOK

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Nov.2013

 Istragu protiv Nadana Vidoševića koji je danas smijenjen s čela Hrvatske gospodarske komore (HGK) preuzeo je Uskok. U njegovom bi sjedištu poslijepodne trebao biti ispitan Vidošević zbog sumnje da je okupio skupinu koja je iz Komore izvukla više od 32 milijuna kuna. Vidošević je uhapšen...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.