Izvor: B92, 22.Mar.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovički: Racionalizacija EPS-a, pa nova cena struje

Beograd -- Onog trenutka kada Elektroprivreda Srbije bude spremna da udovolji mojim zahtevima i ja sam spremna da prihvatim njihov zahtev i Vladi Srbije predložim poskupljenje struje, izjavila je ministar rudarstva i energetike Kori Udovički odgovarajući na pitanje da li će struja u Srbiji poskupeti 1. aprila.

Obrazlažući ovaj stav, Udovički za "Blic" ističe da "EPS može i mora da učini jasnije i kvalitetnije korake u racionalizaciji poslovanja. A kad je reč o poboljšanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odnosa sa potrošačima, to je zaista neoprostivo da se gradjanima do te mere ne objasni šta dobijaju u računu za struju. "Očekujem od EPS da i u tom pogledu učini neke organizacione promene. Tu ne možemo brzo da dobijemo neke vidne rezultate, ali ja znam da EPS još nije ništa uradio da bismo mogli da dođemo do nekih rezultata".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.