UVEDEN I DNEVNI VOZ BEOGRAD-BAR: Kupljena karta omogućava razne pogodnosti u ugostiteljskim objektima u Crnoj Gori

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 10:21

UVEDEN I DNEVNI VOZ BEOGRAD-BAR: Kupljena karta omogućava razne pogodnosti u ugostiteljskim objektima u Crnoj Gori

Obezbeđeni desetodnevni benefiti za kupovinu karte

Zbog velikog interesovanja, od danas je počeo da saobraća i dnevni voz za Crnu Goru i Bar, a putnicima karta obezbeđuje i desetodnevne benefite u ugostiteljsko turističkim objektima, koje su obezbedile turističke organizacije Bara i Kolašina.

Za Uranak TV K1, Dragana Stanković iz "Srbija voza" rekla je da je dnevni voz putnički, dok je noćni ka Crnoj Gori sa kušet i spavaćim kolima, kao i prevozom automobila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
"Srbija voz" od 13. juna ima svake nedelje direktan voz za Zlatibor, dok subotom i državnim praznicima taj voz saobraćaja do Užica.

Stanković je istakla da je veliko interesovanje za putovanja vozom i da su preduzete sve dodatne mere zaštite od pandemije, a da je obavezno nošenje maske tokom putovanja.

"Srbija voz" od 2018. godine realizuje akciju "Kupi kartu i ostvari popust" koji putnicima uz kartu omogućava da ostvaruje benefite u ugostiteljsko turističkim objektima.

Spisak objekata gde se mogu ostvariti benefiti je na sajtu "Srbija voza".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Krenuo dnevni voz za Bar, popusti i u Crnoj Gori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2021

Zbog velikog interesovanja, od danas je počeo da saobraća i dnevni voz za Crnu Goru i Bar, a putnicima karta obezbeđuje i desetodnevne benefite u ugostiteljsko turističkim objektima, koje su obezbedile turističke organizacije Bara i Kolašina...Za Uranak TV K1, Dragana Stanković iz "Srbija voza"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.