USKOK istražuje Gorana Marića

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Avg.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USKOK istražuje Gorana Marića

ZAGREB - USKOK istražuje Gorana Marića zbog sumnjive prodaje državnog zemljišta.

Objavio je to Telegram koji je otvorio slučaj Marićeve prodaje državnog zemljišta od 85,6 hektara u Brodskoj Varoši, nadomak Slavonskog Broda, privatnoj tvrtki Marsonia glas.

Kao što je Telegram pisao Grad Slavonski Brod bio je zainteresiran za isto zemljište koje je odlukom Vlade, a na temelju prijedloga Ministarstva državne imovine dok je ondje šef bio Goran Marić, prodano >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << tvrtki Marsonia glas.

Goran Marić je, podsjetimo, ostavku na dužnost ministra državne imovine podnio 15. srpnja nakon što je portal Index objavio priču o stanu koji je Marić po povoljnim uvjetima dobio od franjevaca, dok je on njima zauzvrat dodijelio državnu imovinu za samostan.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Bivši hrvatski ministar Goran Marić pod istragom?

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Avg.2019

ZAGREB - Državno tužilaštvo Hrvatske (USKOK) istražuje bivšeg hrvatskog ministra državne imovine Gorana Marića zbog sumnjive prodaje državnog zemljišta, javljaju hrvatski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.