Izvor: Capital.ba, 05.Feb.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USAID pomogao najveću prezentaciju proizvoda iz Srbije

BEOGRAD/BERLIN, Na ovogodišnjem poljoprivrednom sajmu 'Frut logistika', koji se održava od 4. do 6. februara u Berlinu, kupcima iz čitavog svijeta pod sloganom 'Srbija prirodno' predstavlja se 18 kompanija iz Srbije, što je do sada najveći broj kompanija iz ove zemlje. Prezentaciju kompanije iz Srbije na sajmu podržali su USAID-ov 'Agrobizinis projekat', Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Na sajmu u Berlinu 18 kompanija iz Srbije

Izvor: Economy.rs, 05.Feb.2009

Na poljoprivrednom sajmu "Frut logistika (Fruit Logistica)", koji pocinje danas u Berlinu, ucestvuje 18 srpskih kompanija u organizaciji Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije (SIEPA).

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.