UMRO POTPREDSEDNIK MOĆNE RUSKE KOMPANIJE: On je ČETVRTI visokorangirani iz iste korporacije koji je preminuo za DVE GODINE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 13:27

UMRO POTPREDSEDNIK MOĆNE RUSKE KOMPANIJE: On je ČETVRTI visokorangirani iz iste korporacije koji je preminuo za DVE GODINE!

Upućeno je saučešće porodici
Danas je preminuo Vitalij Robertus (54), potpredsednik Lukoila, saopšteno je iz ruske naftne i gasne kompanije.
- S dubokim žaljenjem objavljujemo da je potpredsednik Vitalij Vladimirovič Robertus iznenada preminuo u svojoj 54 godini života - stoji u saopštenju za javnost, prenosi ruska državna novinska agencija Tass.
Robertus je odmah nakon završetka studija počeo da radi u Lukoilu kao ekonomista.
- Tokom više od 30 godina rada u Lukoilu stekao je poštovanje svojih kolega ne samo u kompaniji već i u industriji u celini. Dobitnik je državnih i resornih nagrada za uspeh u razvoju domaćeg goriva i energetskog kompleksa - naveli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.