Izvor: Blic, 12.Jan.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICE GASTRABAJTERA IMALE TREĆEG SAUČESNIKA? Ubio ga i isekao na delove, pa POZVAO PRIJATELJA da mu pomogne

Posle hapšenja Rodoljuba Petrovića (43) i njegove devojke Sanele (25) iz Smedereva zbog brutalnog ubistva gastarbajtera Milana Filipovića (52) iz Kuršumlije, auto-prevoznika i vlasnika kafića u Švajcarskoj, smederevska policija traga za još jednom osobom za koju se sumnja da je bila saučesnik u zločinu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Osumnjičeni ZA UBISTVO GASTARBAJTERA imali SAUČESNIKA? Policija traga za TREĆIM ČOVEKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2019

Posle hapšenja Rodoljuba Petrovića (43) i njegove devojke Sanele (25) iz Smedereva zbog navodnog ubistva gastarbajtera Milana Filipovića (52) iz Kuršumlije, auto-prevoznika i vlasnika kafića u Švajcarskoj, smederevska policija traga za još jednom osobom za koju se sumnja da je bila saučesnik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.