U utorak počinje Juromani forum

Izvor: Beta, 13.Jan.2014, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U utorak počinje Juromani forum

BEOGRAD, 13. januara 2014. (Beta) - U Beču u utorak počinje dvodnevni Juromani (Euromoney) forum koji će okupiti bankare, privrednike, ekonomiste, guvernere centralnih banaka i stručnjake iz centralne i istočne Evrope (CIE) i izvan tog regiona.

U uvodnom panelu posvećenom oporavku i rastu u Evropi učestvovaće srpski ministar privrede Saša Radulović.

Na konferenciji će se razgovarati i o upravljanju javnim finansijama, privatizacionoj politici i procesu, novim modelima >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << u bankarstvu, monetarnoj politici, fiskalnoj stabilnosti, politici proširenja EU nakon krize.

Prvog dana foruma biće održan okrugli sto o mogućnostima za poslovanje u Srbiji, na kojem će, pored ministra Radulovića, učestvovati i vršilac dužnosti direktorke Agencije za privatizaciju Vida Uzelac.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

U utorak počinje Euromoney forum

Izvor: GdeInvestirati.com, 13.Jan.2014

U Beču u utorak počinje dvodnevni Euromoney forum koji će okupiti bankare, privrednike, ekonomiste, guvernere centralnih banaka i stručnjake iz centralne i istočne Evrope (CIE) i izvan tog regiona. Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.