U sudaru autobusa i cisterne poginulo skoro 60 osoba

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2015, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru autobusa i cisterne poginulo skoro 60 osoba

ISLAMABAD - Najmanje 57 osoba, među kojima su žene i djeca, poginuli su u požaru, koji je izbio nakon sudara pretrpanog autobusa i naftne cisterne na jugu Pakistana, izjavili su danas lokalni zvaničnici.

"Dopremljeno je više od 57 tijela, ali broj poginulih nije konačan, jer je većina zadobila teške opekotine i zbijeni su jedno uz drugo", rekao je zvaničnik bolnice "Džina" u Karačiju Semi Džamali, prenosi agencija Frans pres.

On je istakao da su neophodne analize >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << uzoraka DNK-a radi identifikacije žrtava.

Autobus u kojem je bilo više od 60 osoba bio je na putu iz Karačija ka Šikarpuru kada se sudario sa cisternom. Oba vozila su se zapalila nakon sudara.

Nesreća se dogodila oko 50 kilometara od Karačija.

Vozač cisterne je pobjegao sa mjesta nesreće.

Policija još ne može da saopšti tačan uzrok nesreće.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.