U subotu treće izvlačenje u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi: Sreću dele SPORTISTI i GLUMICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2018, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu treće izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi": Sreću dele SPORTISTI i GLUMICA

Priređivač nagradne igre, Vlada Srbije, kontaktiraće sve srećne dobitnike već u nedelju, 18. marta, i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja

U subotu će biti održano treće izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2018". Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, godinu borbe protiv sive ekonomije su, između ostalih, podržali nekadašnji fudbalski reprezentativac Milan Lane Jovanović, glumica Mina Lazarević, mladi džudo reprezentativci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i osvajači najsjajnijih odličja sa brojnih takmičenja Nemanja i Stefan Majdov.

Pročitajte i:

Ovoga puta, kako se navodi, akciju su podržali i studenti Fakulteta organizacionih nauka koji godinama uspešno predstavljaju Srbiju i Univerzitet u Beogradu na brojnim internacionalnim studentskim takmičenjima u rešavanju poslovnih studija slučaja.

Oni će u subotu doneti sreću građanima Srbije i izvući dobitnike vrednih nagrada.

Treće izvlačenje biće održano u subotu, 17. marta, u 17.25 sati u direktnom prenosu na prvom programu RTS-a. Gosti će iz "bazena", izvući srećne dobitnike dvoiposobnog, dupleks stana, površine 116 kvadratnih metara u Novom Sadu, 12 automobila "fiat" 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima "Forma ideale" i "DIS".

Komisija od pet članova odmah po izvlačenju koverti tokom emisije proveriće da li one ispunjavaju uslove definisanih Pravilima nagradne igre.

. Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu "Politika" u sredu 21. marta, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije i nagradne igre www.uzmiracun.rs i RTS.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Politika" dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika u "Politici".

Sve koverte koje su pristigle na šaltere Pošte Srbije do kraja radnog vremena, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 16. marta, učestvuju u prvom izvlačenju.

Koverte koje ne budu izvučene ili su stigle posle 16. marta, učestvuju u narednim izvlačenjima. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka, biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija u kojem se održava izvlačenje, uz obezbeđenje MUP Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.