U subotu drugi krug nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2023

Izvor: B92, 12.Okt.2023, 14:57

U subotu drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2023"

Drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2023" počinje u subotu 14. oktobra i tokom pet izvlačenja do 11. novembra građanima će biti podeljeno 10 stanova.

Stanovi koji se dodeljuju u drugom krugu nagradne igre su u naselju Zemunske kapije, šest stanova, a četiri su u Bloku 63 na Novom Beogradu.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Srbiji, koji preko instalirane aplikacije "Uzmi račun i pobedi" registruju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoje fiskalne račune bez obzira na njihove iznose.

Ovu aplikaciju je do sada inače instaliralo više od milion građana.

U proseku se dnevno pošalje oko 804.000 računa, a prosečan iznos po računu je 1.046 dinara.

Izvlačenja u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" biće organizovana svake subote od 14. oktobra do 11. novembra, na prvom programu RTS-a sa početkom u 18 časova.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi", kako je ranije kazao ministar finansija Siniša Mali, značajna je za fiskalni sistem Srbije, jer kako je naveo, što su uređenije finansije, to je budžet veći, te preostaje više novca za povećanje plata i penzija, za jednokratna davanja i za izgradnju auto-puteva, bolnica, škola.

Sve informacije u vezi sa nagradnom igrom građani mogu potražiti na sajtu Uzmiracun.rs, u okviru koga se nalazi i NALED-ov kontakt-centar za sva pitanja i nedoumice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.