U pucnjavi u Kaliforniji ubijeno četvero ljudi, najmanje deset ranjenih

Izvor: SEEbiz.eu, 18.Nov.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi u Kaliforniji ubijeno četvero ljudi, najmanje deset ranjenih

FRESNO - U masovnoJ pucnjavi na zabavi u Kaliforniji, u nedjelju je upucano deset osoba, od kojih je četvero ubijeno.

Pucnjava se dogodila oko 18:00 sati po lokalnom vremenu na jugoistočnoj strani grada Fresnoa. Nepoznati počinitelji ušuljali su se u dvorište kuće gdje su se ljudi okupili kako bi gledali nogometnu utakmicu i počeli pucati, rekao je policijski službenik Bill Dooley, javlja AP.

Zamjenik načelnika policijske postaje Fresno, Michael Reid, rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << za Fresno Bee i TV stanice KSEE / KGPE da je ukupno upucano 10 osoba. Tri osobe su pronađene mrtve u dvorištu, četvrta žrtva umrla je u bolnici.

Ostalih šest žrtava se nalaze u bolnici i očekuje se da će preživjeti. Više detalja o samom ubojstvu znat će se nakon policijskog očevida.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.