U jeku ski sezone stručnjaci savetuju: Birajte stazu u skladu sa nivoom znanja i obavezno nosite kacigu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 10:53

U jeku ski sezone stručnjaci savetuju: Birajte stazu u skladu sa nivoom znanja i obavezno nosite kacigu!

Zima je idealno godišnje doba za sve ljubitelje adrenalina i sportova na snegu. Najpopularniji sport na snegu je skijanje za koje je, i pored veštine koju imate, neophodan dodatni oprez!

Pored osnovnih pravila ponašanja na snegu, ukoliko za svoj zimski odmor odaberete neku od planina u inostranstvu, podsećamo da je još jedna važna stavka o kojoj treba da mislite Putno zdravstveno osiguranje.

Kako biste bili bezbedni na stazi tokom skijanja je važno da:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Podsećamo, skijanje je sport koji iziskuje fizičku pripremu kao i svaki drugi sport i zato nekoliko nedelja pre odlaska na planinu trenirajte i ojačajte mišiće celog tela.

Bilo da se odlučite da ove godine skijate na nekoj od planina u regionu, ili želite da iskusite čari najpopularnijih staza u Francuskoj, Austriji ili Švajcarskoj, potrebno vam je Putno zdravstveno osiguranje sa doplatom za ski rizik.

Kada sebi obezbedite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja, ostaje samo da spakujete svoju omiljenu ski opremu, tople džempere, šal, kapu i rukavice i dobro raspoloženje.

Da biste tokom celog zimovanja bili bezbrižni obezbedite sebi polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i to za samo nekoliko klikova na WEBSHOP-u, jer ostvarujete popust od 30%!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.