U februaru za 0,4 odsto turista više nego u januaru

Izvor: Capital.ba, 04.Apr.2023, 17:08

U februaru za 0,4 odsto turista više nego u januaru

SARAJEVO  – BiH je u februaru posjetilo 88.426 turista, što je za 0,4 odsto više nego u januaru i za 19 odsto više nego u istom mjesecu prošle godine. Turisti su u februaru ostvarili 206.368 noćenja, što je manje za 0,9 odsto u odnosu na januar i za 18,5 odsto više u odnosu na februar 2022 godine. U ukupno ostvarenom broju noćenja učešće domaćih turista je 33,8 odsto, dok je 66,2 odsto učešće stranih turista. Broj noćenja domaćih turista manji je za 5,6 odsto u odnosu na januar >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << i viši za 0,2 odsto u odnosu na februar lani. Broj noćenja stranih turista je viši za 1,7 odsto u odnosu na januar i za 30,7 odsto viši u odnosu na februar 2022. godine, podaci suAgencije za statistiku BiH. U strukturi noćenja stranih turista u februaru najviše noćenja ostvarili su turisti iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Turske, Njemačke, Crne Gore. Srna Чланак U februaru za 0,4 odsto turista više nego u januaru се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

U BiH u februaru više turista nego u januaru

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2023

SARAJEVO - BiH je u februaru posjetilo 88.426 turista, što je za 0,4 odsto više nego u januaru i za 19 odsto više nego u istom mjesecu prošle godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.