U Zoološkom vrtu na Paliću obavezna zaštitna oprema i socijalno distanciranje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2020, 16:52

U Zoološkom vrtu na Paliću obavezna zaštitna oprema i socijalno distanciranje

Krajem aprila ponovo je počeo da radi Zoološki vrt na Paliću. Radno vreme je usklađeno sa zabranama kretanja, a kada se radi o sigurnosnim merama, od posetilaca se pre svega traži da se pridržavaju socijalne distance.

Zoološki vrt na Paliću, koji je zatvoren 22. marta zbog epidemije virusa korona ponovo radi, a tridesetak Subotičana iskoristilo je priliku da ga poseti već prvog radnog dana.

Nabavka leoparda iz Rima zbog epidemije virusa korona je stopirana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali je Zoo-vrt ipak dobio nove stanare - prinove lame, antilope, dikobraza i emua, a vanredno stanje u Zoološkom vrtu obeležile su bebe.

Cena ulaznice ostala je ista kao pre epidemije, pa za odrasle iznosi 300, za decu i penzionere 200, dok je porodična 800 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.