U VELIKOJ PLANI ASFALTIRANE JOŠ TRI ULICE: Uskoro otvaranje novog vrtića

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 18:01

U VELIKOJ PLANI ASFALTIRANE JOŠ TRI ULICE: Uskoro otvaranje novog vrtića

Od početka marta asfaltirali smo tridesetak ulica ali to je samo mali deo onog što smo uradili i što radimo.

Lokalna vlast u Velikoj Plani je i u drugoj polovini maja nastavila sa obimnim radovima na uređenju gradskih i seoskih saobraćajnica. Poslednjih dana asfaltirane su još tri ulice.

Prvi put asfalt su dobili stanovnici Ulica Petra Bojovića, Radničke i Ulice Kneginje Milice.

- Samo ćorav ne vidi koliko se u poslednjih nekoliko godina radi i gradi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Velikoj Plani, koliko se grad menja na bolje. Asfaltiraju se ulice, rekonstruišu svi javni objekti. Ja sam profesionalni vozač, proputovao sam pola sveta i znam koliko je važno ulagati u dobre puteve. A to ova vlast radi. I na nivou republike i ovi naši u Plani. Prethodne vlasti su obećavale, ova obećava i ispunjava obećanja. Ljudi rade, treba ih podržati - kaže Mirko Maslać iz Ulice Kneginje Milice.

U toku je sređivanje prostora kod spomenika srpskim borcima koji su poginuli u otadžbinskim ratovima od 1990. do 1999. godine i parking prostora u Ulici Mileta Arsića Pačina. Zamenjen je asfalt na kružnoj saobraćajnici ispred Doma zdravlja a asfaltiran je i pristupni put do škole u Donjoj Livadici. Asfaltiran je plato ispred škole u Donjoj Livadici i sportski tereni u dvorištu OŠ "Akademik Radomir Lukić" u Miloševcu.

Igor Matković, predsednik opštine Velika Plana, ističe da se na području opštine "predviđenim tempom" odvijaju i  "brojni drugi građevinski radovi".

- U toku su završni radovi na sređivanju dvorišta nove zgrade vrtića, posle kojih će objekat napokon biti otvoren i primiti stotinu naše dece. Završavamo rekonstrukciju krila zgrade Opštine a očekujemo da će do kraja juna biti završeni i radovi na popločavanju gradskog bazena. Svojski se trudimo da poboljšamo uslove života u našoj opštini. Na savest građanima ostavljamo da procene koliko smo uradili mi a koliko oni pre nas i da svoj sud iskažu 21. juna. Znam da će poverenje ponovo pokloniti SNS a mi ćemo sa svoje strane učiniti sve da opravdamo poverenje - naglašava predsednik opštine Velika Plana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.